Ik ben Magali, 39 jaar en woon in het mooie Lievegem, Lovendegem.

Twaalf jaar heb ik in Brugge gewerkt als moreel consulent voor deMens.nu, waarbij de klemtoon enerzijds lag op het begeleiden en coachen van mensen met existentiële vragen en anderzijds op het opmaken van teksten voor afscheidsplechtigheden. Rouw was hierbij vaak een centraal thema. Rouwgevoelens kan je hebben na het overlijden van een dierbare, maar ook bij het verlies van perspectief, verlies van gezondheid, na een relatie die wordt afgebroken, wanneer een situatie je uit je evenwicht brengt…

Omdat rouw zo vaak aanwezig is in ons leven, heb ik in 2011 een postgraduaat rouwbegeleiding gevolgd. Tijdens mijn loopbaan als moreel consulent heb ik me ook geëngageerd rond 'waardig levenseinde', ik was medeoprichter van de VZW LEIF West-Vlaanderen en ben sinds 2011 lid van de Federale Controle- en Evaluatie Commissie Euthanasie. Ervaring die me in mijn huidige job in het Palliatief Netwerk Gent-Eeklo sterkt.

Daarnaast heb ik ook nog verschillende vormingen gevolgd om me steeds verder te bekwamen. Opleidingen rond depressie, zelfdodingsgedachten, werken met lichaamstaal, psychopathologie, Unfinished Business, …

Toen ik enkele jaren geleden problemen kreeg met mijn gezondheid, kreeg ik na een lange zoektocht uiteindelijk de diagnose fibromyalgie, … en daar sta je dan.

Hoe moest ik nu verder? Wat kon en wat wou ik nog doen gezien de veranderde situatie?

Het leven is een constante zoektocht waarbij je steeds een nieuw evenwicht tracht te vinden.

En dat geldt natuurlijk ook voor mij!

Ik besloot om dichterbij huis te werken en te kiezen voor meer levenskwaliteit.

Minder uren in de wagen, meer tijd voor mijzelf, mijn gezin en voor de dingen die mijn batterij terug opladen! Yoga is hierin bijvoorbeeld een belangrijke pijler geworden in mijn leven. Omdat ik ondervond dat het lichaam ons vaak meer toont dan we beseffen, heb ik deze zomer een opleiding gevold tot relaxatietherapeut. 

Ik wou de dingen die ik graag doe, die ik met mijn hart doe, blijven doen. Want daar put ik ook energie uit, het geeft richting en zin aan mijn leven!

Voor mij is het kunnen werken met mensen zeer belangrijk!

Ik heb naast mijn boeiende job in het Palliatief Netwerk, mijn zelfstandige praktijk ‘Corazon’ uitgebouwd.

‘Corazon’ betekent ‘hart’ en dat zegt het helemaal!

Ik ben heel blij met deze positieve omwenteling in mijn leven, maar besef heel goed dat ik ook steeds mijn evenwicht moet blijven zoeken.

Kijk gerust eens rond op de website waarvoor je bij mij terecht kunt. Misschien vind je jezelf erin terug en kunnen we samen verder op pad.

Je kan telefonisch of via mail contact opnemen voor een verkennend gesprek.

Iedereen is uniek, elke aanpak en begeleiding is dus ook uniek!

Wees welkom.

Hartelijke groeten,

Magali