Corazon

Stress & Relaxatie

Als relaxatietherapeut heb ik aandacht voor welke vorm van ontspanning voor jou verlichting kan betekenen, welke methode het meest bij jou aansluit en werkt. 


Ademhalingstechnieken, ontspannende yoga-oefeningen, massage, kleurlichttherapie, ...Bindweefselmassage

Bindweefsel is het weefsel dat de spieren, organen en gewrichten met elkaar verbindt en het is onder meer verantwoordelijk voor de opname van zuurstof en transport van afvalstoffen. Door de massage worden de bindweefselcellen aangezet tot vernieuwing.

De massage is ook zeer deugddoend voor stijve en stramme spieren.


Zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie!

We starten met een verkennend gesprek bij een kopje koffie of thee waarbij jouw verhaal centraal staat. We detecteren eventuele pijnpunten en nadien volgt er een intensieve massage van het gehele lichaam met vibro pulse. De focus ligt hierbij niet zo zeer op de ontspanning, eerder op herstel. We eindigen de sessie weliswaar ontspannen met een relaxatiemoment (zoals een voetmassage of gezichtsmassage).


90 min therapie: 60€

Vraag gerust naar de voordelige beurtenkaarten!Linde deelt hier haar ervaring over bindweefselmassage. Linde komt maandelijks en koos voor een voordelige 10 + 1 (10 betalen en 1 gratis massage) voordeelkaart.

Ik ga maandelijks bij Magali voor een bindweefselmassage. Ik heb zelf fibromyalgie en het helpt mijn lichaam dieper in relaxatie te gaan. Achteraf heb ik het gevoel vrijer te kunnen bewegen, me losser in mijn lichaam te voelen. Magali doet dit met zo een groot hart dat dit mijn maandelijks verwenmomentje is waar ik elke keer naar uit kijk. Dankjewel voor de toegewijde zorgen elke keer Magali. Liefs Linde